Abus túra táska akció!!!!

Minden készleten lévő ABUS túrazsák árából 10% engedményt adunk!

ABUS táska ST 500 KF Onyx Shopper 18100.- helyett

16290.-!!!

Csomagtáska mindennapi és szabadidős használatra. KlickFix Vario rendszer a még biztonságosabb és gyorsabb rögzítésért. 16l tárolókapacitás. 420D és Scotch Rip58 vízlepergető és strapabíró anyagokból. Stabil habszivacs forma. Fényvisszaverő csíkokkal és vízálló cipzárakkal. Lakattartó rekesz a lakatok egyszerű és biztonságos szállítása érdekében. Praktikus belső kialakítás különböző rekeszekkel, tárolókkal és külön italtartóval. Külön rögzítési lehetőség ABUS lámpának. Esővédő zsákkal, amely szintén tartalmaz fényvisszaverő logót. A táska szimmetrikus kialakításának köszönhetően egyaránt szerelhető a jobb- és baloldalra.

 

ABUS táska ST 3550 Sherton fekete 20800.- helyett

18700.-!!!

Kétoldalas túratáska a mindennapokra és szabadidős tevékenységekhez. Egyszerű felfogatni a csomagtartóhoz pántokkal és tépőzárakkal. 2x15 literes tároló kapacitással. Vízlepergető és tartós Oxford Nylon anyagból készült 3D habszivacs anyag alkalmazásával. Formája a habszivacsnak és PE táblának köszönhető. Fényvisszaverő részekkel és csíkkal. Kiváló minőségű cipzárakkal. Lakattartó zsebrésszel. Praktikus belső design kulacstartóval és további tároló rekeszekkel. Integrált tartórész villogónak. ABUS logóval ellátott esővédővel. Az óriási tároló kapacitásnak köszönhetően a táska ideális túrázáshoz. Két színváltozatban kapható (fekete, szürke/piros/fekete).

ABUS táska ST 8500 KF Pannier Bag M lime/barna 20500.- helyett

18450.-

Egyoldalas táska a mindennapokra, ingázó és szabadidős tevékenységekhez. KlickFix-es Vario Hooks rögzítővel, leesés gátlóval. 16 literes tároló kapacitással. Vízálló és nagyon tartós 1000D Kodra anyagból készült. Vízálló szegélyvarrás az ultrahangos varrási mechanizmusnak köszönhetően. Vízálló cipzárokkal. Párnázott fogantyúval a kényelmes hordozás érdekében. Dupla belső zsinórral, összehúzó csattal a vízálló táskafedél alatt. Szilárd tábla a hátsó részen a stabilitás érdekében. ABUS Locking System - meghosszabbítható acél kábel a hátsó részen, a táska lezárása érdekében. Tágas belső rész kivehető iratrendezővel. Fényvisszaverő csíkokkal. A kivehető iratrendező a Dryve táskacsalád többi táskájához is illeszthető és az egyoldalas Urban Exclusive táskákhoz is. Ez a táska nagyobb méretben is kapható.

Az akció a készlet erejéig illteve visszavonásig érvényes!

 

 

 

 

 

Módosítás dátuma: 2012. július 25. szerda, 19:47  

Copyright © 2019 Kerékpárok - Kerékpárbolt és Kerékpárszerviz Budapest- Abus, BBB, Continental. Minden jog fenntartva.
A Joomla! a GNU/GPL licenc alatt kiadott szabad szoftver.
Fordította a Magyar Joomla! Felhasználók Nemzetközi Egyesülete