BBB 2013


A BBB fejlesztő csapata idén is igen aktív volt, így 100-nál is több BBB újdonsággal találkozhatunk!


Mint arról korábban már beszámoltunk a legújabb BBB lámpák és téli ruházat, s karácsony közeledtével ideális ajándéknak számító BSG-43 Select Giftbox már nemcsak, hogy beérkeztek Magyarországra, de a boltok polcain is megtalálhatók.
A Velo.hu magazin aktuális tematikus körképeibe is bekerültek, mi több, az ÚJ  Strike lámpa bezsebelte a legzöldebb termék és a legjobb ár-érték arányú termék díját is.

A kis ízelítő az újdonságokból, most sem maradhat el...

BHE-05 Icarus_black_neonyellow ~2929170541

BHE-05 ICARUS - a Profik új kedvence!

Amikor a verseny igazán keményre fordul, biztos lehetsz benne, hogy a sisakod maximális védelmet biztosít számodra, mégis egészségesen tartja fejbőrödet. Egységesebb és átgondoltabb, mint valaha.

BCP-16W_DashBoard_white_top ~2909611607

Dashboard- maga a megbízhatóság!

Azok választják ezt a komputert, akik egy egyszerű külsejű kerékpár komputert szeretnének és szeretnék mellőzni a sok trillió számú, olykor felesleges, nem használt funkciót. Amikor eljött a DashBoard megújításának az ideje, mi tiszteletben tartottuk az egyszerűségét és így emeltük egy következő szintre.

110 Autovalve2

AutoTank - mindig egy csepp innivaló!

Italzsákot használni egyszerűen, anélkül, hogy lenne egy italtartó rekesz a hátizsákodban. Ez volt az alapötlet az új AutoTank kulacs AutoClose szelepének megalkotásakor. Az AutoClose szelep ugyanúgy működik, mint egy itatózsák / itatócső. Nem csöpög, nem folyik, bármi történjék is.

traveller

BMP-52 Traveller - a nélkülözhetetlen útitárs!

Módosítás dátuma: 2013. április 10. szerda, 11:44  

Copyright © 2022 Kerékpárok - Kerékpárbolt és Kerékpárszerviz Budapest- Abus, BBB, Continental. Minden jog fenntartva.
A Joomla! a GNU/GPL licenc alatt kiadott szabad szoftver.
Fordította a Magyar Joomla! Felhasználók Nemzetközi Egyesülete