Kerékpárok és kerékpáros kiegészítők, alkatrészek

alt

Continental Külső Gumik Most Extra kedvező Áron Elérhető---> Itt megtalálja!

Amennyiben nálunk vásárolja meg a külső és belsőt, akkor a gumiszerelés INGYENES!

Kerékpárok és kerékpáros kiegészítők, alkatrészek

Budapesti kerékpárboltunk kiemelten foglalkozik a legjobb ABUS, BBB, Continental kerékpár alkatrészekkel, és kerékpár kiegészítőkkel. A legjobb kerékpár alkatrészek és kerékpár kiegészítők összeválogatásával igyekszünk maximálisan kiszolgálni a kerékpárosok igényeit. Kiemelt ABUS, BBB, Continental kerékpár partnerként folyamatosan óriási választékkal, illetve készlettel rendelkezünk. Ezzel garantáljuk, hogy ha minőségi kerékpár alkatrészre, kiegészítőre van szüksége nálunk a legjobb áron és a legjobb minőségben megvásárolhatja.

alt

ABUS kerékpár és kerékpáros kiegészítők

ABUS kerékpár lakatok

Az ABUS kerékpár láncos lakatok nagyon jó döntés, amikor a könnyű felhasználhatóság az elsődleges szempont. Nagyon könnyen alakíthatóak, mégis biztonságos alapanyagból készülnek. Különösen jól védenek az egyszerűbb feltörő szerszámok ellen, amelyeket a tolvajok gyakran használnak kábel lakatok feltörésekor. A tökéletes védelem érdekében érdemes minél hosszabb kerékpár lakatot választani. A láncos lakat gyakran lehetővé teszi nemcsak a váz, de a kerék és egyéb, a kerékpár értékes részének lakatolását is.

ABUS kerékpáros táskák

ABUS kerékpáros bukósisakok

alt

BBB kerékpár és kerékpáros alkatrészek és kiegészítők

A BBB kerékpáros kiegészítők között találunk kerékpáros szemüvegeket, bukósisakokat, ruházatot, kerékpáros táskákat, kerékpár lámpákat, kulacstartókat, kulacsokat, kerékpár sebességmérőket. BBB kerékpár alkatrészek között pedig nyergek, pedálok, láncok, markolatok, fékek és sok más minőségi BBB alkatrész található.

BBB kerékpár és kerékpáros kiegészítők

BBB kerékpár alkatrészek

Continental kerékpár gumiköpeny, külső gumi és belső gumi

A Continental kerékpár-köpenyek világszínvonalú termékek. Kimagasló gyártástechnológiával, kiváló alapanyagokból készíti termékeit, a következő kategóriákban: városi, trekking, mtb, országúti külső Continental külső gumik és belső gumik, gumiköpenyek. A Continental kerékpárabroncsai külső burkolatának felépítéséhez főként nejlonszálakat használ. Ez az anyag rendkívül nagy szakítószilárdsággal rendelkezik, képes ellenállni az időjárási hatásoknak, emellett könnyen összedolgozható a gumival.

Continental kerékpár külső gumik

Continental külső gumi akció

Author kerékpárok és biciklik 2013

Különleges Author kerékpárok esetében az Author kerékpár vázak területén is van 1-2 „NAGY” és egyedi különlegesség. Többek között, az egyik legfontosabb, hogy az AUTHOR vázak, egyedi tervezés alapján készülnek.Magas minőség és felszereltség jellemzik ezeket a kerékpárokat.Tekintse meg személyesen az Author kerékpárokat.

Author kerékpárok

 

 

Módosítás dátuma: 2015. január 17. szombat, 23:15  

Copyright © 2022 Kerékpárok - Kerékpárbolt és Kerékpárszerviz Budapest- Abus, BBB, Continental. Minden jog fenntartva.
A Joomla! a GNU/GPL licenc alatt kiadott szabad szoftver.
Fordította a Magyar Joomla! Felhasználók Nemzetközi Egyesülete