BBB SELECT GiftBox! A tökéletes ajándék!

A BBB 2013-as szemüveg kollekciójának legnagyobb dobása már a boltokban !

Ha Te is igazán fanatikus kerékpáros vagy, tudod jól miről beszélünk. Minden bringás felszerelésed tudatosan összeválogatott, összeillő termékek. Nem csak arról van szó, hogy jól működjön minden, mint egy gondosan olajozott gépezetben, hanem nagyszerűen is nézzen ki. Ha őszinték akarunk lenni, erre anyagilag is áldozni kell, de mindez megéri, mert a kiválasztott legjobb alkatrészek nagyszerű bizonysága a tökéletességre törekvő személyiségednek. Ha sportszemüveg választásra kerül a sor, akkor ugyanezt az elvet követve a kiválasztott szemüvegnek maximális teljesítményt kell nyújtani minden körülmények között.

Éppen ezen kerékpáros igényeknek megfelelően állítottuk össze a Select Giftbox csomagot. A szett tartalma egy fekete vagy fehér keret, mely mellett valamennyi időjárási körülményhez ideális lencsék is megtalálhatók: átlátszó lencse az éjszakai kerékpározáshoz, sárga lencse a borús napokra, amikor fontos a kontrasztok kiemelése, MLC lencsék piros, kék és zöld színben az igazán verőfényes időben való bringázáshoz, valamint egy alap füst lencse. A Select Giftbox tartalmaz továbbá 7 különböző színű szárvéggumit, hogy a bringádhoz, ruhádhoz vagy éppen aktuális ötletedhez illő szemüveget viselhess kerékpározás közben.

A komplett csomag kemény tokban kapható, egy karcolásmentes, törlőkendőként is használható tartózsákkal.

BSG-43 4395 Select GiftBox - fekete

A Bikemag az idei Eurobike beszámolójában így vélekedett az ÚJ GiftBoxról:

"Fanatikus sportoló kerékpárosoknak a Select szemüveget ajánlanánk a figyelmébe, jobban mondva a Select ajándékdobozt, amivel megoldható minden bringás álma, naponta új szemcsit vehet fel a tekeréshez, mindig olyat, ami illik az adott kerékpárhoz, vagy ruházathoz...Ajándéknak is kiváló kerékpár-őrült ismerősünk részére, hiszen biztos nem vágja majd a fejünkhöz, hogy nem tetszik a színe."BSG-43 4396 Select GiftBox - fehér


"A Select sportszemüveget azzal a céllal kezdtük el fejleszteni, hogy egy olyan terméket hozzunk létre, amely alkalmas arra, hogy az egyéni stílusnak és ízlésnek megfelelően variálni lehessen. A tervezést az egy darabból álló lencsével kezdtük a jobb látvány és védelem érdekében, kiegészítve ezt a rugalmas szárvégekkel a nagyszerű illeszkedésért, aztán pedig csak alkottunk. A végső eredmény egy 1029-féleképpen variálható sportszemüveg. Megválasztható a Select sportszemüveg keret színe, a lencse, és a szárvégek. Kezdd Select szemüveged összeállítását a standard keretszínekkel (fehér, fekete vagy neon sárga), variáld mindezt füst, MLC vagy PH lencsével, majd válassz egy megfelelő szárvéggumit. És innen aztán már csak kreativitásra van szükség! Variáld tovább ízlésednek vagy a csapatod megjelenésének megfelelően a szemüveg külsejét.

A lencsék és a szárvéggumik 7 különböző színben kaphatók. Összesen1029-féle variáció lehetséges, amelyből egy biztosan megfelel az ízlésednek!"

- arckomfort
- gumis, csúszásmentes betétek
- flexibilis szár
- bogarak berepülése ellen védett
- 100% UV védelem
- optikailag kiegyensúlyozott
- szilikon vagy gumis orr-rész
- cserélhető lencsék
- füst színű lencsék
- MLC lencsék - Multi Layer Coating (több rétegű bevonat)
- PH lencsék - fotokromatikus
- Lencsék 100% UV védelemmel.

"Sportszemüvegek cserélhető lencsékkel.
Sárga és átlátszó lencse a csomagolásban."

Módosítás dátuma: 2013. január 20. vasárnap, 12:36  

Copyright © 2022 Kerékpárok - Kerékpárbolt és Kerékpárszerviz Budapest- Abus, BBB, Continental. Minden jog fenntartva.
A Joomla! a GNU/GPL licenc alatt kiadott szabad szoftver.
Fordította a Magyar Joomla! Felhasználók Nemzetközi Egyesülete