Abus kerékpáros táskák

alt

Abus kerékpáros táskák

Kerékpáros táskák

Az ABUS kerékpáros táskák egyedi tulajdonságai a kiváló minőségű anyagok, fényvisszaverők, legjobb kidolgozás és modern külsők. A termékpaletta nemcsak megbízható „útitársat" kínál a kerékpáros túrákhoz, hanem olyan táskákat is, amelyek a modern, városi környezet igényeit elégítik ki, amelyben a stílus és funkció találkozik. A levédett KlickFix rendszer könnyű és kényelmes használatot biztosít. A rendkívül széles választék minden igényt lefed, a vízálló táskáktól a funkcionális irodai táskákig - nézd meg a számodra megfelelőt!

Abus kerékpáros táska

Basico kerékpáros táskák

Az ABUS Basico táskák a tökéletes alapválasztékot nyújtják mindennapi használatra. A különböző típusú táskák széles választékával, mindenki megtalálja a számára megfelelőt.

Kerékpáros táska

ABUS bike and hike kerékpáros táska rendszer

Bike&Hike

Ez a kiegészítő szállítási rendszer lehetővé teszi, hogy a Dryve kerékpárra rögzíthető válltáskákat hátizsákként is használni lehessen. A kerékpárral túrázóknak, ingázóknak és városnéző túrák esetén kiváló megoldás, így a kerékpár leparkolható és a táskát nem kell a kerékpáron hagyni. A Bike&Hike összehajtható egy tárolózsákba, mely összehúzható a tetején. Így kerékpározás közben a táskában kényelmesen szállítható.
A Bike&Hike rendszer tartós 210D anyagból, míg a tárolózsák Hypalon anyagból készült. Air-Mesh anyag a hátsó részen és a vállpárnákon a jobb szellőzés érdekében. 10 mm vastag alumínium pálcával, amire a táska KlickFix Vario felfogatója rácsatlakoztatható. Állítható váll- és derékpánttal. A hátrész panelje úgy lett kialakítva, hogy a rendszer teljesen összehajtogatható legyen. Súlya: kb. 740g. Ez a kiegészítő szállítási rendszer számos táskával kombinálható (főként a KlickFix Vario felfogatásúakkal), különösen ajánljuk a vízálló Dryve táskacsaládot. Ez a rendszer lehetővé teszi, hogy kerékpáros táskádat kétféle módon is használhasd, kerékpáros táskaként vagy akár hátizsákként, hogy a kerékpáros túrát kiegészíthesd gyalogtúrával, városnézéssel, anélkül, hogy további táskára lenne szükséged.

ABUS kerékpáros táska, ABUS kerékpáros hátizsák

ABUS kerékpáros táska

Módosítás dátuma: 2013. május 07. kedd, 18:45  

Copyright © 2022 Kerékpárok - Kerékpárbolt és Kerékpárszerviz Budapest- Abus, BBB, Continental. Minden jog fenntartva.
A Joomla! a GNU/GPL licenc alatt kiadott szabad szoftver.
Fordította a Magyar Joomla! Felhasználók Nemzetközi Egyesülete