alt

Abus kerékpár zárak, lakatok

Abus Kerékpár lakat

Minden évben több mint 360.000 kerékpárt lopnak el csak Németországban. A rendőrségi statisztikák szerint ezeknek mindössze 10%-a kerül meg. Ennek nem kell így lennie, mivel az ABUS lakatok széles skálát fed le a kerékpáros biztonságban a kiváló minőségű U-lakatjaival, láncos lakatokkal, Steel-O-Flex, kábel és patkózárakkal. Ezáltal megakadályozhatod még a legokosabb tolvajokat is, jelentős felmerülő költségek nélkül!

Abus lakatok

Abus zárak

HAJTOGATHATÓ ABUS  KERÉKPÁR LAKATOK

Az úgynevezett hajtogatható lakatok a láncos lakatok flexibilitását ötvözik az U-lakatok biztonsági szintjével és erősségével. Összehajthatóak kis méretre, mint egy colstok és könnyen a kerékpárra rögzíthetőek, kifejezetten a lakathoz tartozó kis tartótokban, amely a lakat tartozéka. Flexibilis tépőzárral vagy csavarokkal a kulacstartó helyére rögzíthető. Érdemes a leghosszabb modellt választani, hogy ne okozzon nehézséget a kerékpárt fix tárgyakhoz rögzíteni.

ABUS LAKATOK

ABUS kerékpár Kábel lakatok

A sodronyzárak alapbiztonságot nyújtanak. Előnyei a kényelem, egyszerű szállítás és a kábel hosszúsága. Ezáltal a kerékpár könnyen lezárható bárhol, bármely fix tárgyhoz.

ABUS Kábel lakatok

ABUS KERÉKPÁR LAKAT-LÁNC KOMBINÁCIÓK

A kerékpár láncos lakatok nagyon jó választásnak bizonyulnak, amikor a flexibilitás az elsődleges szempont. Nagyon könnyen alakíthatóak, mégis szilárd anyagból készülnek. Különösen jól védenek a kisebb feltörő szerszámok ellen, amelyeket a tolvajok gyakran használnak kábel lakatok feltörésekor. A tökéletes lezárás érdekében érdemes minél hosszabb lakatot választani. A láncos lakat gyakran lehetővé teszi nemcsak a váz, de a kerék és egyéb, a kerékpár értékes részének lezárását is.

ABUS LAKAT-LÁNC KOMBINÁCIÓK

Egyik legjobb ABUS kerékpár lakat ajánlatunk

Megfelelő védelem a közepes kockázatú lopások ellen. Jó minőségű kerékpárok lezárására ajánlott. Minél hosszabb a lánc, annál könnyebb a kerékpárt fix tárgyakhoz lezárni. 7 mm vastag erős négyszögletes lánc, új, rugalmas, strapabíró hálószerű anyagborítással, mely megvédi a kerékpárvázat a sérülésektől. A lánc és a foglalat, valamint a zárrendszer részei speciális edzett acélból készülnek. A lakatfej puha anyagborítású a vázvédelem érdekében. ABUS automatikus cilinder a fúró jellegű feltörések ellen és felhasználóbarát kétoldalas kulcs (mindegy milyen irányból helyezi a kulcsot a cilinderbe). Két kulccsal.

A kerékpár lakat kényelmes és biztonságos szállításához az ST 2012, ST200 és ST3250 váztáskákat ajánljuk. Ivera RBU felfogatóval - rugalmas rögzítő pánttal különböző formájú vázakra 20-42 mm átmérőig és nyeregcső bilincsre való felszerelési lehetőség. A felfogató külön kiegészítőként is megvásárolható. Nagyon könnyű a használata, mivel a lakatfej két vége automatikusan összepattan (kulcs használata nélkül).

Mérete: 7 mm / 85 cm
Súlya: 1280 g

Ivera kerékpár lakat

 

Módosítás dátuma: 2013. május 07. kedd, 18:44  

Copyright © 2022 Kerékpárok - Kerékpárbolt és Kerékpárszerviz Budapest- Abus, BBB, Continental. Minden jog fenntartva.
A Joomla! a GNU/GPL licenc alatt kiadott szabad szoftver.
Fordította a Magyar Joomla! Felhasználók Nemzetközi Egyesülete