alt

Author kerékpárok

Author biciklik és kerékpárok kerékpárboltunkban

Az AUTHOR közép-kelet Európa legnagyobb, legtőkeerősebb kerékpárgyártója, egész Európa tekintetében a három legnagyobb márka egyike, az egész világon pedig a 15 legnagyobb gyártó elit társaságába tartozik.
A cég megalapítása két testvér, Martin és Ondřej Havlena nevéhez fűződik, akik a mai napig a cég tulajdonosai, és akik a kerékpárok és kiegészítők fejlesztését vezetik. A cég a kilencvenes évek legelején alakult, és szinte azonnal a cseh piac vezető szereplőjévé vált. Elejétől kezdve az igényes kerékpárok forgalmazása mellett döntött, és ezt a törekvését megtartva, mára Európa egyik legjobb minőségű kerékpárokat gyártó cégévé nőtte ki magát. A nemzetközi piacokon eltöltött idő elegendő volt ahhoz, hogy a rengeteg tapasztalat és fejlesztés teljes mértékben tükrözödjön a gyakorlatban is. Az AUTHOR egy valóban európai volumenű, komoly, erős cég, amely folyamatosan bővíti piacait, és már számos országban van jól működő képviselete, melyeken keresztül a legnevesebb márkák színvonalát elérő, minőségi kerékpárokat hoz forgalomba. Évente Európa szerte 180 ezer kerékpárt értékesítenek, és ez a szám évről-évre növekszik! A cég forgalma az utóbbi két évben meghaladta a 10 milliárd Ft-ot. Az eltelt évek alatt, melyek az állandóan korszerűsödő modellsorozatok fejlesztésével teltek, megértették azokat a szükséges összetevőket, melyek lehetővé teszik egy valóban európai színvonalú sportszergyártó cég létrejöttét. Ezek az AUTHOR felfogása szerint:

* rendszerszemlélet
* vízió
* dinamika

Rendszerszemlélet nélkül elképzelhetetlen egy jól működő cég szervezeti felépítése, az eladói hálózat megteremtése, hatékony reklám kampány lefolytatása, de elsősorban magának a terméknek a létrehozása.
A vízió a már meglévő szervezeti egység tartalommal való megtöltése, a gondolat ereje, annak egyedi és újszerű megjelenése, elsősorban a termék küllemében és a reklám ötletességében. Ez a leglátványosabb jellemzője minden terméknek.
A dinamika azt a gyorsaságot jelenti, mellyel az újítások megvalósítása történik, mellyel a cég lépést tud tartani a piac gyorsan változó igényeivel.

A fent felsorolt három alapelv mellett az AUTHOR mindig törekedett az egyes termékek esetében megvalósítani az öt legfontosabb prioritás összhangját:

* a műszaki tökéletesség (minőség)
* az egyedi megjelenés (ötletesség, újítás)
* az igényes szerviz háttér
* tájékoztatás (reklám)
* elérhetőség (kedvező ár).

Minden termék mögött emberek állnak. Az ő viselkedésük, nézetük és álláspontjuk összessége határozza meg egy márka "szellemi" nagyságát. A XXI. század elején szembesülnünk kell azzal, hogy az erkölcs és a tisztességes magatartás morális normáit fokozatosan felváltják a rideg jogi szabályok, melyek szerint ami nincs kifejezetten megtiltva, azt szabad, és az erőszakos üzleti hengerlést többre értékelik, mint a becsületet és az egymás tiszteletét.

Az AUTHOR-nál igyekeznek maximális mértékben profiként viselkedni cégük és termékeik fejlesztésében, ugyanakkor eltökélt szándékuk, hogy megőrizzék a kezdetektől bennük lévő "romantikus idealizmust", nem engedve a kor romboló erőinek!
Szeretnénk, ha az AUTHOR márka nem csak egy termékcsoportot jelentene az emberek számára, de vele kapcsolatban a tisztesség, alkotás, megbízhatóság és nyitottság fogalmai jutnának mindenki eszébe.

Mottójuk: "Nem elég az AUTHOR-t látni, az AUTHOR-t érezni kell!"

Az AUTHOR kínálata mára több, mint 70 alapmodellt, és ezek különböző változatait tartalmazza, melyek a kerékpár piac teljes egészét lefedik, a gyermekkerékpároktól, a MTB és Cross kategóriákon keresztül, a speciális országúti verseny, Dirt Street, és BMX modellekig bezárólag. A kerékpárok jól áttekinthető csoportokba vannak sorolva, melyek kijelölése elsősorban a felhasználási terület, és a megcélzott vevőkör alapján történt. Az AUTHOR azt a nézetet vallja, hogy a kerékpár kiválasztása mindenképpen a használat helyének és módjának végiggondolásával kezdődik, és mindig az adott igénynek megfelelő típus kiválasztása a célszerű. Sajnos, ma még gyakran látható, hogy városi forgalomban használnak terepezésre épített, durva mintázatú gumival szerelt kerékpárokat, és elsősorban a külső alapján döntenek egy-egy modell mellett, mintsem a funkciónalitás figyelembe vételével.

Minden egyes modellcsaládra egységesen jellemzők a következő szempontok:

* kizárólag minőségi, neves gyártók alkatrészeinek felhasználása
* nagy hangsúly a vázak eredeti tervezésére, minőségére és sportos geometriájára
* eredeti design, mely a váz és villák megjelenésén és kialakításán keresztül az egész kerékpár felépítésére jellemző.

Mindemellett az AUTHOR képes arra, hogy minőségi kerékpárjait kedvező áron hozza forgalomba, ami persze nem mindig jelent kifejezetten olcsó kategóriát. Minden egyes AUTHOR modellről elmondható, hogy rendkívül kedvező ár/minőség aránnyal rendelkezik, és ezt a valóban hozzáértők értékelik igazán. Nagyon fontosnak tartjuk, hogy tanulmányozzák át minden modell részletes műszaki leírását. A hozzáértők számára hamar kiderül, hogy az AUTHOR minden apró részletében minőséget képvisel az utolsó csavarig, és az egyes kerékpárok felszereltsége alaposan átgondolt, egymáshoz leginkább illeszkedő alkatrészek felhasználásával jött létre. Így gyakran egészen más fényben látszódnak a kerékpárok árai, és számos érv válik világossá, amiért az AUTHOR-t érdemes választani!

A termékek között megtalálhatók a speciális, kisebb célközönségnek szánt drágább modellek, a szélesebb rétegeknek szóló, de mindenképpen igényes középkategória, és a praktikumnak leginkább megfelelő, strapabíró, megbízható olcsóbb modellek.
Vannak aztán olyan területek, melyek kifejezetten az AUTHOR erősségei, mégpedig a modellek minőségében, és árában egyaránt. A leginkább jellemző ilyen terület a nyugat-Európában már nagyon elterjedt, de kelet-Európában még csak szárnyait bontogató Cross kategória. Ebben az AUTHOR egyértelműen az egyik úttörő és élenjáró, hiszen közel 15 modellt tud kínálni ebben a fejlödő kategóriában!

Az AUTHOR kkerékpárok ínálatában olyan, kifejezetten hölgyeknek szánt MTB modellek is találhatók AUTHOR Sport Lady (ASL) név alatt, amilyeneket szinte senki más nem kínál Magyarországon !.

Itt van továbbá a legkomolyabb felhasználásra szánt profi kategória, különböző Freeride, Enduro, DH, 4X és Cross Country modellel, melyeken az AUTHOR gyári versenyzői Európa élvonalába tartoznak. De említhetnénk a rendkívül ütőképes országúti modelleket is, melyeken számos cseh cyklocross és triatlon versenyző nyeri a világversenyeket. Egészen speciális szegmenst jelentenek az egyre népszerűbb Dirt Street és BMX modellek, melyek világszínvonalú minőségéhez igen kedvező ár párosul.

Mindezek ismeretében biztosan elhiszik, hogy nem egy átlagos, tucat márkáról van szó, hanem a legnevesebb kerékpárgyártókkal egyenrangú, igényes, rendkívül jó minőségű kerékpárokat gyártó cégről, melynek választékában megtalálja saját modelljét a túrázni szerető apuka, és a profi versenyző egyaránt

Az AUTHOR megjelenése Magyarországon jó lehetőség kínál az egyedit, újat kereső kerékpározóknak, akik az évek óta megszokott kerékpárok tengerében valami másra vágynak. Kiváló alkalom a kerékpár forgalmazóknak is, hogy új termékskálával, még sikeresebbé tegyék működésüket.

Valóban kiváló minőségű kerékpárokkal várjuk Önöket !

Módosítás dátuma: 2013. október 25. péntek, 22:25  

Copyright © 2019 Kerékpárok - Kerékpárbolt és Kerékpárszerviz Budapest- Abus, BBB, Continental. Minden jog fenntartva.
A Joomla! a GNU/GPL licenc alatt kiadott szabad szoftver.
Fordította a Magyar Joomla! Felhasználók Nemzetközi Egyesülete