BBB kerékpár kiegészítők

BBB kerékpáros és kerékpár kiegészítők

BBB kerékpár csengő:

Kivételes rugója különösen hangossá teszi a csengőt. Tartós és könnyűsúlyú konstrukció. Hagyományos rögzítési mechanizmus jellemzi a BBB kerékpár kiegészítőit.

BBB kerékpár kiegészítő: kerékpár csengő

BBB kerékpár csomagtartó

Tartós, nyeregcsőre szerelhető csomagtartó. BBB minőségi kerékpár kiegészítője.

BBB kerékpár kiegészítő: kerékpár csomagtartó

BBB kerékpár komputerek - Computerek

Könnyen olvasható, teljes méretű kijelző, Vízállók, Könnyű kezelhetőség, A kormányra és a kormányszárra is felszerelhető,Elemek a csomagban, A kerékmágnes valamennyi küllőtípusra felszerelhető.

BBB kerékpár kiegészítő: kerékpár komputer

BBB kerékpáros bukósisakok - fejvédők

BBB mtb kerékpáros bukósisakok In mold héj technológia. Karbon szál és alumínium megerősítés. 23 szellőzőnyílás. Pókhálós belső megerősített struktúra. Hátsó szellőzőnyílás az optimális légáramlás kedvéért. Állítható pántok a tökéletes és komfortos illeszkedésért. Könnyű a használata a DualClose rendszer segítségével. Mosható, antibakteriális betét. Reflektoros csíkok a hátsó részen.

BBB országúti kerékpáros bukósisak Hivatalos csapatsisak.Nagy sűrűségű EPS-sel ( a sisak belső ütéselnyelő szerkezete). 23 szellőzőnyílás, hátsó szellőzőnyílás az optimális légáramlásért.

BBB városi kerékpáros bukósisak. In mold héj technológia. Karbon szál és alumínium megerősítés. 23 szellőzőnyílás. Pókhálós belső megerősített struktúra. Hátsó szellőzőnyílás az optimális légáramlás kedvéért. Állítható pántok a tökéletes és komfortos illeszkedésért. Könnyű a használata a DualClose rendszer segítségével. Mosható, antibakteriális betét. Leszedhető napellenzővel. Reflektoros csíkok a hátsó részen.

BBB kerékpáros kiegészítő: kerékpáros bukósisak

 

Módosítás dátuma: 2013. május 07. kedd, 18:46  

Copyright © 2022 Kerékpárok - Kerékpárbolt és Kerékpárszerviz Budapest- Abus, BBB, Continental. Minden jog fenntartva.
A Joomla! a GNU/GPL licenc alatt kiadott szabad szoftver.
Fordította a Magyar Joomla! Felhasználók Nemzetközi Egyesülete